Mobilisering mot ensomhet

 

Denne tida vi står oppi nå om dagen er helt spesiell, og det er ikke alltid lett å finne ut av hvordan dagene skal bli trygge, meningsfulle og fylt med gode opplevelser. Det er derfor med stor glede at vi er del av Helsedirektoratets satsing «Mobilisering mot ensomhet» gjennom vårt medlemskap i Inn på Tunet Norge. Vi har blitt tildelt midler til et pilotprosjekt som skal gå denne våren og sommeren, fra 1. mars til 31. august. Etter piloten er det muligheter for videreføring de neste 6 åra.

  

Vi samarbeider nært med Karmøy Kommune om prosjektet, men kanskje du kjenner noen som dette kunne passe for. Målgruppa er personer i alderen 18 år og eldre. Er det noen som sitter mye inne for seg selv, har lite nettverk eller mangler initiativ for å komme seg over dørstokken? Glad i dyr, men har ikke dyr selv? Liker natur og å være ute?

Vi er i gang igjen!!!  Påmelding innen kl 15 dagen før.

Ta kontakt, så kan vi fortelle mer og kanskje avtale en omvisning?

For mer informasjon og påmelding: Ynskje Kaldheim, mob 41686756

 

Vi er fortsatt stengt for besøkende/større arrangementer.

men vi tar imotr barneselskaper med barn fra samme kohort. se her: , Bursdagsfeiring - www.snurrevardengard.com for mer informasjon og pris.

  

 

 

 

 

 

 Snurrevarden Gård er medlem av
Inn på Tunet Sørlandet SA

 

Se film om Snurrevarden Gård her:

https://www.youtube.com/watch?v=43q29K8qOh8&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1Wi0BrBfjOYFgt_p8vK3D_klIGF5IoSwiSunF1lSdXZkDl1x9m16cXuD8

 

https://www.facebook.com/snurrevardengard/